İçeriğe geç

Bir Kargo Dağıtıma Çıktıktan Sonra Ne Zaman Gelir

Kargo dağıtıma çıktığı gün gelir mi?

Peki kargo dağıtım için ne zaman gelir? İşte detaylar. Dağıtım için kargo mesajı genellikle kargo personeli kargoyu borçlandırdıktan sonra kullanıcıya gönderilir. Bu mesaj, kargonun kişi gün içinde evde olduğunda teslim edileceği anlamına gelir.

Dağıtım şubesinde olan kargo ne zaman gelir?

Gönderiniz aynı gün teslimat noktasına ulaşır; trafik nedeniyle gecikme olması durumunda ise en geç bir sonraki iş gününde teslimat gerçekleştirilir.

Kargo dağıtımı kaça kadar sürüyor?

Yükler hafta içi her gün saat 09:00’da açılıp 18:00’da kapanmaktadır. Yüklerin aynı gün dağıtımının yapılabilmesi için en geç saat 10:00’a kadar kargo şubelerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir aras?

0 ile 600 km arasındaki mesafelerde 1 gün, 600 km ve üzeri mesafelerde ise 2 gün içerisinde kargonuzu teslim ediyoruz. Mobil alanlar, operasyonel olarak, haftanın belirli günlerinde teslimatların yapıldığı, düzenli tedarik alanları dışında kalan lokasyonlar veya yerleşim yerleri olarak tanımlanmaktadır.

Kargo yola çıktıktan kaç gün sonra gelir?

Şube teslim gönderileri: 0-600 km mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 1 ve maksimum 3 iş günü içerisinde müşteri adresine ulaştırılması gerekmektedir. 600-1200 km mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 2 ve maksimum 4 iş günü içerisinde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir trendyol?

Min. Max. Yurtiçi gönderilerde 0-600 km mesafeye kadar olan gönderilerin en az 1 iş günü, en fazla 4 iş günü içerisinde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafeye kadar olan gönderilerin en az 2 iş günü, en fazla 6 iş günü içerisinde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

1 günde kargo gelir mi?

Aynı gün alıcısına ulaştırmak istediğiniz 30 kg’a kadar olan kargolarınız için Aras Day Kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Bu hizmetimizle şehir içi ekspres kargolarınızı Türkiye’nin* illerindeki alıcısına aynı gün ulaştırıyoruz.

Bir günde kargo saat kaça kadar dağıtım yapar?

Saat 14:00’e kadar aynı gün kargolama.

18’den sonra kargo gelir mi?

Aras Kargo’nun çalışma saatleri hafta içi her sabah 08:30’da başlayıp kapanış saati olan 18:00’a kadar hizmet vermektedir. Kargo Cumartesi günleri 08:30 – 13:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmekte olup Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kuryeler saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Motorlu kuryelerin çalışma saatleri bazen şirketten şirkete değişebilse de, belirli çalışma saatleri vardır. Motorlu kuryelerin çalışma saatleri tüm hafta içi 08:30 – 18:30 arasıdır. Cumartesileri ise 09:00 – 15:00 arasıdır.

Pazar günü kargo gelir mi?

Cumartesi günleri 08.30-13.00 saatleri arasında yük taşımacılığı devam edecek, pazar günleri ise kapalı olacak.

Aras Kargo Canlı Takip Nasıl Yapılır?

Merhaba, .tr/trmobile/ üzerinden aldığınız kargo takip numaranızla kargonuzu takip edebilirsiniz. Kargo takip numaranızı öğrenmek için 444 25 52 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Kargomu şubeden nasıl alabilirim?

Göndericinin gönderim sırasında talebi üzerine, söz konusu gönderi hedef şubeye ulaştığında alıcıya telefonla gönderinin şubeye ulaştığı bilgisi iletilir. Alıcı müşterimiz, bilgiyi aldıktan sonra kimliğini göstererek şubeden gönderisini teslim alabilir.

Aras kurye çağırmak ücretli mi?

Aras Kargo Kurye Hizmetleri Çağrıları: Kurye talebinde bulunma saatleri hafta içi 09:00 – 15:30, hafta sonu 09:00 – 12:00’dır.

Bir gün içinde kargo gelir mi?

Aynı gün alıcısına ulaştırmak istediğiniz 30 kg’a kadar olan kargolarınız için Aras Day Kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Bu hizmetimizle şehir içi ekspres kargolarınızı Türkiye’nin* illerindeki alıcısına aynı gün ulaştırıyoruz.

Kargom sende ne zaman dağıtıma çıkıyor?

1 gün önce

Kargolar ikinci kez dağıtıma çıkar mı?

Kargo şirketleri yoğunluk nedeniyle paketi dağıtım gününde teslim edemeyebilir. Bu durumda paket bir sonraki iş gününde tekrar kargoya verilecektir.

Trendyol Express saat kaçta dağıtıma çıkıyor?

Hangi gün ve saatlerde teslimat yapıyorsunuz? Hafta içi ve cumartesi günleri 09:00 – 18:00 saatleri arasında teslimat yapılmaktadır. Yoğun dönemlerde teslimat süresi değişiklik gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir